Brønderslev Junior- og Ungdomsklub

Sct. Georgs Gården, Nordens Allé 1, 9700 Brønderslev

Mere information

Klubleder:

Megan McHardy Svendsen

Tlf: 20 25 46 45/99 45 47 45

Mail: mms@99454545.dk

 

Læs om Brønderslev Junior- og Ungdomsklub her

 

Aktivitetskalender sæson 2022-2023

 

Følg os på Facebook

 

Følg os på instagram

 

Går du i 5. klasse til 9. klasse? Eller er du under 18 år? Så kom og bliv en del af Brønderslev Junior- og Ungdomsklub!

 

Hvis du bliver medlem hos os, har du hver mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 18.00-21.00 mulighed for at komme i klub og lave en bred vifte af sjove aktiviteter – kom f.eks. og prøv:

  • Bordfodbold, bordtennis og billard.
  • Computer hvor du kan spille Fortnite, CS:GO og meget mere.
  • Springe på trampolin eller hils på vores søde marsvin og papegøjer.
  • Dyst mod dine venner i diverse brætspil, PlayStation eller Xbox. Vi har Fifa, Tekken og mange flere sjove spil.
  • Spil fodbold, basket, dødbold eller lav spring/gymnastik i vores sal – kun fantasien sætter grænser!
  • Slap af i vores hyggelige alrum og få en god snak med dine venner/veninder.
  • Dans til dine yndlingssange til farvede lys i vores disko-område.

Der vil altid være voksne til stede, som er klar på sjov, hygge eller en god snak. Vi er altid parate til at lytte til dig uanset om det er små eller store problemer!

 

Som medlem hos os har du hver måned mulighed for at deltage i en eller flere større events, som de voksne planlægger. Det kan være alt fra sjove konkurrencer, bålhygge, pokeraften og filmaften til LAN-party, ture til Action House og Fårup Sommerland eller at afprøve grænser på NIH’s wirebane. Disse events vil oftest være planlagt på forhånd og fremgå af klubbens aktivitetskalender eller blive reklameret for per mail til dine forældre samt via vores Facebook og Instagram. Alle vores events og aktiviteter tager udgangspunkt i vores medlemmers interesser og ønsker.

 

Lyder det som noget for dig? Så bliv medlem af Brønderslev Junior- og Ungdomsklub eller kom og besøg os i klubben! Vi glæder os til at møde dig 😊  Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Megan Svendsen på ovenstående kontaktinformationer.

 

 

 

 

Brønderslev Ungdomsskoles visioner for klubarbejde.

Klubmedarbejdernes fornemste opgave består i at være rollemodel for børn og unge, herigennem at sætte fokus på den ”gode omgangstone  og ”respekten for andre mennesker”.
Klubben skal være kompetenceudviklende for børn og unge, og sikre at medarbejderne sætter fokus på at udvikle børnene og de unges:

Personlige og sociale kompetencer 
For at kunne udvikle ovenstående skal der være en stabil og troværdig relation til voksne, der kan skabe grobund for et forpligtigende fællesskab og samspil med andre. Arbejdet skal tage udgangspunkt i styrke de unges selvværd og positive selvbillede, der skal også arbejdes med at ruste børnene og de unge til at kunne håndtere konflikter og løse problemer. Inddragelsen af børnene og de unge i demokratiske beslutningsprocesser der vedrører deres liv og klub er her en selvfølge!

Viden om sundhed (natur/miljø)
Inddragelsen af sund kost og motion, og for de unges vedkommende, at forholde sig til det skadelige i alle former for misbrug. Det vil her også være oplagt at fokusere på friluftsaktiviteter, hvor igennem børnene og de unge kan erhverve sig viden om miljø og natur.

Refleksionskompetence
Børn og unge har stor interesse i at drøfte værdibaserede spørgsmål og emner med hinanden og voksne de har tillid til - eks. livet, døden m.m.

Integrationsfremmende
”Kendskab avler venskab” – både viden om egen og andres kultur er en vigtig opgave i klubben. Værdien af at grupper af forskellige unge kan ”spejle” sig i hinandens kulturer skal understøttes af medarbejderne. I forhold til forskellige kulturer tænkes ikke kun på etniske grupper, men også ”interessegrupper” eks. ”computernørder”, sportsfreaks m.m.

 

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 92 ledige pladser
Pris Kr. 100,- pr. sæson (midt august - 30. juni). Fra 1. januar - 30. juni dog kun kr. 50,-
Andre muligheder Asaa Junior- og Ungdomsklub
Brønderslev Junior- og Ungdomsklub
Dronninglund Junior- og Ungdomsklub
Hjallerup Ungdomsklub
Jerslev Junior- og Ungdomsklub
Serritslev Junior- og Ungdomsklub
Stenum Junior- og Ungdomsklub
Thise Junior- og Ungdomsklub
Øster Brønderslev Junior- og Ungdomsklub
Ugedage mandag, tirsdag, onsdag

Hvor?

Ungdomsskolen