99 45 47 30 // ungdomsskolen@99454545.dk

Hjallerup Fritidsklub

Fritidsklubber

Hjallerup fritidsklub har til huse i Ungdomsskolens klublokaler, og består af 3 etager med computer/spillelokale, musiklokale, gymnastiksal, kreativ værksted, biograf, diskotek og udendørs trampolin og skatepark. Klubben er et fristed, hvor man kan komme, når man har lyst, og er et sted, hvor alle medlemmer tilbydes en række aktiviteter. Der er dagligt forskellige aktiviteter eks. boldspil, kreative projekter i værkstedet, m.m. i klubben. Hvis børnene har nogle gode idéer til aktiviteter, tager vi udgangspunkt i det. Men klubben er også et sted hvor børnene kan finde ro til at slappe af og være medbestemmende på, hvordan de vil bruge deres tid. Vi har mange traditioner med arrangementer og ture ud af huset. Vores berygtet Halloweenfest er en fast tradition i efteråret. Derudover holder vi LAN- og film maraton. Vi arrangerer også, især i forbindelse med ferier, ture ud af huset, f.eks. har vi været på skøjtetur, bowlingtur, Fårup Sommerland, The Reef, Funcenter, Action House mm. Der er mulighed for at få lidt at spise, hver eftermiddag, ved fællessamling kl. 14.30. Desuden tilbyder vi aftensmad, mandag og onsdag aften til kl 18.00. Man må gerne medbringe madpakke. Der sælges ikke slik i klubben.

Tilmelding til Hjallerup Fritidsklub foregår via www.borger.dk Gå ind på følgende faner: -Familie og børn -Børnepasning -Fritids- og Ungdomsklubber -Digital pladsanvisning -Klik på videre -Log ind med Mit-ID -Vælg at indskrive

Tid og sted
Fritidsklubbens åbningstider
Klubben har åbent hverdage fra når de har fri fra skole på normale skoledage indtil kl. 17.00. Mandag og onsdag kan man blive til aftensmad til kl. 18.00. I skolernes ferie har vi åbent fra 10.00 til 16.00. Klubben har lukket dagen efter kr. himmelfartsdag og grundlovsdag og hele juli måned.

Fritidsklubben har adresse på Hjallerup Musik- & Ungdomshus, Præstevænget 1B, 9320 Hjallerup
Aldersgrænse
Fra 9 år til og med 14 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 4. 5. 6. 7.
Pris
Kr. 793,- pr. måned
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Klubleder:

Jan Edvard Sørensen

Tlf: 41778404 - Klubbens Tlf: 99455787

Mail: jes@usbd.dk

Følg os på Facebook

 

 


Andre hold i samme kategori